greenchoice-boks

Energie vergelijken 2017

Energie vergelijken 2017 kan op Wijhebben.nl door een aantal stappen te doorlopen. Bereken welk energiebedrijf op uw adres de allergoedkoopste is. Deze berekening maakt u door uw verbruik in uw regio in te vullen, en uw huidige energiebedrijf. Wij tonen u vervolgens welke energiebedrijven welke kosten aanbieden. Deze kosten verschillen per energiebedrijf het verschil kan miniem zijn maar kan ook enorm uiteen lopen. Daarom is het van belang dat u uw gegevens bij de hand houdt. Het beste is om een vergelijking te maken gebaseerd op uw huidige verbruik anders wordt er een vergelijking gemaakt op het geschatte verbruik. U loopt dan het risico dat u achteraf moet bijbetalen en dat zou zonde zijn.

Energie vergelijker voor U

Onze vergelijker toont u niet alleen de kosten maar ook de herkomst van de energie. Bij grijze energie kunt u bekijken uit welke bronnen deze afkomstig is. Hetzelfde geldt uiteraard voor groene energie. U kunt bijvoorbeeld zoeken op de groenste energieleverancier en daar zijn er vele van, deze energieleveranciers bieden u dus duurzame energie waardoor het milieu weinig tot niet aangetast word. Een bekende groene energieleverancier zoals Qurrent of Greenchoice biedt dus schone energie. Zij worden dan ook beoordeeld op hun energieproducten en de mate waarin zij investeren in groene energie.

De groenste energieleverancier kiest u zelf!

Natuur&Milieu doet al sinds 2013 onderzoek naar energieleveranciers die duurzaam zijn. Dit doen zij in samenwerking met Greenpeace en andere partijen zoals de Hivos, WNF, Wise en de Consumentenbond. De energieleveranciers worden beoordeeld op hun investeringen maar ook op de productie van duurzame energie, inkoop en de levering. Aan de hand daarvan stellen zij een Stroomranking op. In die Stroomranking krijgen de energieleveranciers een cijfer, de stroomranking kan door consumenten gebruikt worden om inzicht te krijgen in de duurzaamheid van de eventuele nieuwe energieleverancier.

Lees eerst ervaringen over de goedkoopste energieleverancier

Ook kunt u Energie ervaringen lezen om een beter beeld te krijgen van de dienstverlening en de kwaliteit van de energieleverancier. Aan de hand daarvan kunt u tot een weloverwogen keuze komen. Energie vergelijken 2017 doet u samen met Wijhebben.nl om onafhankelijk uit het complete aanbod de beste energieaanbieding 2017 te vinden.